Drip Coffee
קפה דריפ (שיטת טפטוף)
שתיית קפה בשיטת פילטר דריפ דורשת ממכם קודם כל זמן. קפה דריפ הוא אחת הטכניקות המשמשות להכנת קפה מבושל. קפה מבושל מיוצר על ידי שפיכת מים חמים על פולי קפה ומאפשרת למים לזרום דרך הקפה לאט לאט וללא לחץ מעבר לכח המשיכה אל תוך המיכל. המשקה שמופק מציג את טעמי הקפה באופן מאד ברור ומשפרת באיטיות את טעמו של הקפה. אם אתה חובב קפה, קפה דריפ הוא הדרך המומלצת עבורך. הודות לתהליך הבישול העדין שמשמש ליצירת קפה, הקפה מקבל מגוון רחב של טעמים וארומה ומתרגם אותם לספל. כשעושים זאת היטב התוצאה היא קפה דריפ משובח עם תווים אקזוטיים. טחינת מנת הקפה לפילטר נעשית מיד עם ההזמנה תוך הקפדה על מזיגה איטית ואחידה כך שכל ספל או כד פילטר שאנחנו מגישים הוא משקה custom made.
- נותן טעם חזק ועז יותר מכיוון שהוא מרטיב את הקפה באופן שווה, מה שמוציא יותר טוב את התווים והטעמים הייחודיים מפולי הקפה שלנו.
- שיטת הטפטוף מאפשרת לך שליטה מלאה על הטעם, חוזק וטמפרטורת המים.
- כלי הצ׳מקס שלנו מיוצר מזכוכית. זוהי אפשרות עדיפה בהשוואה לפלסטיק, המכיל כימיקלים המשבשים אנדוקרינית, כמו BPA, שעשויים לדלוף למשקאות חמים.
- מסנני הצ'מקס שלנו מיועדים להסרת משקעים, שמנים וחומצות שומן, מה שהופך את טעם הקפה שלנו לעשיר יותר ומבטל את החלקים הלא רצויים של פולי הקפה.
שיטת הדריפ קפה שלנו
שיטת הטפטפת הפכה פופולרית יותר ויותר בשנים האחרונות, בעיקר בארה״ב. הוא מספק טעמים וניחוחות צלולים להפליא, ומאפשר לאוהבי הקפה ליהנות אפילו מהתווים העדינים ביותר בקפה שלהם. שיטתנו היא אחת משיטות הבישול המועדפות על חובבי הקפה. תוך 3 דקות תוכלו לחלוט קפה טעים להפליא.
טפטפת הקפה V60 מיוצרת על ידי Hario. השם נובע מצורת המכשיר. זה "V" בצורת זוויות של 60 מעלות. לצדדים הפנימיים יש גם רכסי פנים המסייעים לזרימת אוויר בשיטת הבישול. נייר פילטר מוכנס לצורת V ואדמת הקפה מונחת בתוך הנייר המסנן. הקפה המבושל ואז מטפטף לספל שלך לתוצאה של קפה נהדר.
הצורה, העיצוב והחומרים המשמשים ליצירת ה- Hario V60 נוצלו כדי להציע מיצוי אופטימלי. הם מגיעים בסגנונות קרמיקה, פלסטיק, זכוכית ומתכת. חומרים מסוימים, כמו נחושת, קשורים לחילוץ טוב יותר בגלל יותר חום שנשמר. ה- V60 מציע גם פתרון נהדר להפחתת כל משקעים לא רצויים במהלך תהליך הבישול.